Postkaarten uit de goede tijd

 

Waarom de "goede tijd" en niet de "goede oude tijd"?
De periode waarin deze postkaarten werden verzonden ligt niet zo ver weg, het is tevens deze van mijn jeugd en ik voel me nog niet zo oud. In  die tijd was kamperen nog een beetje overleven. Toen kon men zelfs nog  verloren rijden op weg naar de camping. De postkaarten gaan steeds over campings, caravannen  en tenten.
Telkens probeer ik een beetje uitleg te geven zoals: plaats, datum, merk caravan etc. Daar ik niet alles weet zou ik het fijn vinden als onze leden mijn commentaar aanvullen, dit kan via E-mail. Deze aanvullingen verschijnen dan in het volgende clubblad.
Ci Servaye

Met de Jeep op vakantie ....
Naast mijn verzameling Postkaarten met campings, verzamel ik ook nog Postkaarten waarop een Willy's jeep afgebeeld staat. De jeep werd  vroeger niet alleen gebruikt om zwaar werk te verrichten, men ging er  ook mee op vakantie. Waarschijnlijk omdat men geen andere wagen had.

 Uit de collectie van Francis Hendrickx -  E:  Francis Hendrickx -  M:  +32 473 62 97 82

Klik op 1 van de onderstaande afbeeldingen voor grotere foto’s en de  bijhorende uitleg...   Navigeer daarna door de foto’s met de knoppen  bovenaan het scherm.

 

logo_transparant
headerbocc_transp
Zoeken
Page Franšais
English page
Deutsche Seite
FB BOCC niet leden
FB BOCC leden

enkel
BOCC leden

 niet leden